Pages

Wednesday, April 10, 2013

Rekommendationer för den mest kompetenta metod för att förverkliga en mer oljeliknande närvaro

1. Välj en begränsad palett så att du måste blanda dina färger i stället för att utnyttja förblandade färger, dvs användning renaste nytt rör färger, gör dina färger och bara fram nya nyanser (färg som inte kan blandas från annanstans möjligheter) till exempel Permanent Rose, och vad inte.

2. Bygg dina lager av skugga att tillåta torrare färger underifrån för att visa sig i fläckar.


3. Blanda på duken antingen delvis eller ständigt för att uppnå mer blandade påsar av stroke-arbete och färg.


4. Ala-prima hantverkare: Blandning och applicera rakt använder vitt som en sista utväg i motsats till när det första bero på inser ljusare färger.


5. Studio / glasning målare. Utnyttja de omedelbara röret blandningarna först. Vid den tidpunkten overlay dina beläggningar för att göra djup.


6. Noggrant tillämpa tjockare färglager. Fler beslutsfattare förbättra tyngre formen (mindre sliskig) färger. Gör det mesta av det ovannämnda. Jag upptäcker att utnyttja förtjockningsmedel för att tas i färg är inte ovanligt livskraftig. De, som efterblivna, om det missbrukas kraft långt från din yta, minskar toning kvaliteten på din färg och är krävande att styra med någon konsekvens.


7. Rekommenderar du prova / köpa alla funktioner tills du får installationen av "känner" du behöver. Köp en och endast en eller rör i dina mest älskade nyanser på en gång till


8. Du kan blanda kännetecken. Eftersom du bor hos Pro Review målar du kan konsolidera Liquitex med Golden, Lukas, Windsor-Newton, och vad inte.


Punkten när individer behöver värva vilken typ av tavlor du använder, kan det vara exceptionellt varumärke för akryl målare! Det innebär tittare kanske tror dina bitar ser ut som olja eller akvarell. Vad du inte behöver (om inte självklart ditt arbete kräver eller en plast-look) är för individer att felaktigt tro dina skisser är "lumpen" på något sätt. Som jag har sagt flera gånger, är en stor målning en exceptionell målad skapande oavsett media. Poängen när media över tar ämnet eller ditt mål som en virtuos, som är när uppdateringar behöver göras (en annan förmaning, om inte dina media ÄR ditt ämne.)


Det är svårt att ange vilka ger bilden känslan av "olja" med akryl. Eftersom varje tillverkare av akryl har en fläck varierat rush, dis, och vad inte. Min känsla är att det är i att ta hand om materialet inte funktionen i sig.


Oavsett vad, det krävande att erbjuda bilden känslan av olja samtidigt administrera tjock impasto olja synkront men det kan och brukar vara klar. I händelse av att du som rusa av tavlor men det kommer om utjämning natur akryl när det är torrt (ej jämnhet i färg men i konsistens) det är en stark putt.

No comments:

Post a Comment