Pages

Thursday, May 16, 2013

Riktigt populära abstrakt Samtida Konst Måleri



Dynamic Art inträffade i de senaste inte många hundra år där hantverkare såg att flytta långt från oförfalskad äkthet målning och sätta in sin egen speciella stil och känsla i ämnet för deras tavlor skapande. Från renässansen och barocken stilar bara om fotografi målade praktiska skapelser, började dynamisk samtida hantverk som kommit att bli allmänt förekommande.

Sentimentalitet, impressionism och expressionism sällskap på från de godkända Tavlor stilar och började tillåta hantverkare att förvåna sin egen särskild innovativitet. Sådana stilar etablerade ramarna för de senare hantverk utveckling som aggregately är underförstådda som abstrakt utförande, i aktuell period.

Posta-Impressionism fortsatte förändringen mot unika hantverket ännu mer, på grund av verk av någon skepnad av Paul Gauguin, Georges Seurat, Vincent van Gogh och Paul Cezanne. Motiverad av någon tillstymmelse av Paul Cezanne, var Fauvism & kubismen gjort, transporterar internationellt firas specialister som Henri Matisse, Georges Braque, Wassily Kandinsky och Pablo Picasso till människor i allmänhet övervägande. Engineered kubismen åtföljs dessutom. Den abstrakt samtida stil som vi har nu var beredd att vara med just nu.

I Britannien första Abstrakt Hantverk presentationen öppnades 1935, med konstnärliga skapelser av någon tillstymmelse av Piet Mondrian, Joan Miro, Barbara Hepworth och Ben Nicholson på showcase medföljande året på en mer global tillfälle.

Strejken på utförande av den nazistiska insamling under 1930 och 1940 tvingade några konceptuella hantverkare att fly till Amerika som medfört någon tillstymmelse av modernismen, sen Modernism, amerikansk modernism och surrealism början tillsats ryktbarhet, särskilt i New York. Dessa strävanden att kontrollera symbolisering kurs uppmuntrade verkligen att sprida transport av dessa nya hantverk utveckling till det som är kvar av planeten.

1950-talet till nu har presenterat för oss någon tillstymmelse till Neo-Dada, Fluxus, Konceptuell Konst, Neo-expressionism, Installation hantverk, performance, videokonst och Pop symbolisering. Pop Art är uppenbarligen oerhört berömd idag med någon tillstymmelse till Andy Warhol och Roy Lichtenstein och med nu pitching beundransvärt.

Avancerade Abstrakt samtida konsthantverk stilar införliva någon tillstymmelse till abstrakt expressionism, färg fält, lyrisk abstraktion, Post-Painterly abstraktion, skulptur, och minimal konst, men nya utvecklingar dyker upp hela tiden, speciellt med konvergensen av maskin baserat hantverkare, och distinkta stilar av datoriserade hantverk.

No comments:

Post a Comment