Pages

Tuesday, October 29, 2013

Vackra ursprungliga Wildlife tillverkningsfel målningar som är tillgängliga som skall köpas



Den naturliga liv utförande är den största manifestationen av hantverk som lockar stort utbud av varelse sweethearts . Fler hantverkare väcks och frossa i det innovativa testet för att fånga sina möten om naturliga livet . Varelsen arter som har minskat från jorden friska specialister för att göra fascinerande fina symbolisering fusioner . Sådant otämjda livet hantverk möblerar data och skyddas av den härliga föråldrade arter . Den förskönar otämjda life Stora Tavlor skildringar speglar deras tillgivenhet för naturligt liv , natur och vilda miljö . Följ några unika manifestationer av naturliga konstnärliga livet symbolisering skapelser :

Pigeon of Peace - Ge Global Sense

Pigeon erkänns som bilden av fred och kärlek som skildrar den respektabla målet . Pigeon symboliserar likaså den Helige Ande . Du kan hitta och behålla bildspråk av fred i ditt hem eller arbetsplats som måleri . Målningen heter som " duva av fred " tala till tanken på en global känsla av frid och kärlek . Målningen visar hela planeten inneslutet i vingar fågel . En sådan dekorera naturliga liv hantverk målade skapelser framställs från Gouache och penna på guldkort . Konstverket i Duvan av fred talar till kärlek , pålitlighet , kontinuitet och legitimitet överallt hela planeten .

Krokodil - färgrik sammansättning

Den otämjda måla livet hantverk , " Crocodile " , betonar mer än tillräckligt ytor i en tvådimensionell bild . Krokodilen är en av de få djurgrupper som accepterar som en riktig överlevare på planeten . De olika tryckerier strategier , insamling, och ett sortiment av färg medier används för att göra denna slående showstopper . De levande struktur kompletterar de olika sammansättningar och yta in i varandra. Denna underbara bit av otämjda livet utförande har utnyttjat material som gouache, akryl , bläck och pennor , och ser extra när inringad .

Dodo - Element of Fantasy

Den mytologi naturliga liv hantverk är lämpligt att skilja och förstå förekomsten av olika gamla arter . Flytten av området och presentation av nya arter har förstört eco arrangemanget av Dodo oskyldig befjädrade varelse . Målningen heter som " Dodo " har en anmärkningsvärd betydelse som inte många typer av flygande varelse Dodo har förblivit . Denna specifika centrala uppvisar en del av fantasi och bildspråk .

Träskonäbb - Forntida Söker Arter

Många specialister tycker att det är utmanande att rita och måla Träskonäbb befjädrade varelse . I gamla Egypten , var shoebills utnyttjas som en del av avdelare skisser och Bildkomponering också. Den bevingade djur hade många distinkta sorters plymer . Målningen heter som " Shoebill " görs efter timmar av prospektering och undersökning till att omfatta de främsta egenskaperna . I denna målning , kan du avslöja denna gamla arter med ormar lindade över spirande benen .

Archaeopteryx - Reptile Bird

Archaeopteryx är en flygande varelse som reptil som först upptäcktes i Tyskland . Archaeopteryx hade vassa tänder , lång svans och benstruktur hos en liten dinosaurie , dessutom hade vingar och spolar som en flygande varelse . I denna målning , Archaeopteryx är denna art målas med penna och bläck wash på guld kort . Den Quill struktur och fibrer kan ses enkelt med extraordinär post .

Tidigare bild möblera rika , extravagant och genomarbetade bit av naturliga skisser liv tillverkningsfel . Den se.art149.com har engagera extra i otämjda livet och har vissa kunskaper i att göra definitiva symbolik av växter och varelser . Han erbjuder speciella och unika dröm otämjda livet farkoster utplånats arter och djur i mytologin . Hans konstverk är gjort med penna eller färgpulverwash på guldkort . Naturligt liv darlings kan söka tidigare bild sajt för rimliga och drömmen otämjda livet symbolisering

No comments:

Post a Comment