Pages

Wednesday, November 13, 2013

Punkt när plocka avdelare utsmyckning för din tonårings rum



Den avdelare och mattan i hög schooler rum kan regelbundet förbli obemärkt närvarande inne utsmyckning . Den punkt då förstärks väl , kan dessa två områden ger hela rummet en makeover . Utforma divider med olika extrafunktioner som väggmålningar , dekaler, lampetter , eller avdelare symbolisering kan göra rummet visar upp kompletta och kundanpassade . Sprid ut mattor eller golv på mattan i din tonårings rum och det kan se ljust och underbart samtidigt uppgradera nivån av tröst i rummet .

Punkten när plocka avdelare Tavlor Gallerix för din tonårings rum , minns loppet av rummet , föremål i rummet , och mått på delaren . Divider krage är tillgängliga i olika typer , stilar , färger och kompositioner. Knuten din unges lutning du kan plocka divider utsmyckning i ämnen som spel , natur , erfarenhet , och musik och betydligt mer . Skiljevägg målningar föreställande berg , vågor och strand bilder sida har en utjämnande effekt . Förutsatt att din tonårings rum har en strand tema , sök efter divider påkänningar som kransar gjorda av snäckskal eller drivved eller dekaler divider av surfbrädor för att presentera ämnet .

Divider ornamentik kan likaså hjälpa din tonåring att bli mer bestående . Det finns avdelare dekaler av torr - radera tidtabeller och budskap förbereder sig att lämna denna look engagerande också. Du kan skräddarsy din unges rum genom att sätta upp bilder på din familj eller din tonåring följeslagare i härliga fotografi konturer . Dessa kanter är tillgängliga i olika konturer och material , så att du kan plocka dem som per avdelare s skugga tonen och rummets utsmyckning .

Komplettera denna divider ornamentering med matchande eller differentierande golv utsmyckningar som mattor eller golvbeläggningar . Shag mattor är en extraordinär val för ungdomar "rum . De är tillgängliga i en omfattning av nyanser , kompositioner och exempel. Välj en shag matta som är angenämt att sitta på och som blandar in med rummets tema . Shag golvbeläggningar av bomull eller fleece har kortare och tätare högen av tyget längs dessa linjer är exceptionellt behaglig att ligga på och är dessutom mycket enkel att rengöra . En kalvskinn shag matta tillför svindlande yta till ett rum , men är extremt svårt att hänga med.

Shag mattor kan lägga livlig skugga och yta till vilken slät territoriet i ditt tonåringens rum . En shag matta kan hjälpa till med att få ut ämnet ett rum . För en semesterort ämne , plocka en rulltobak mattan färgade i turkosblått eller havet grön . En shag matta som har utskrifter av hörlurar eller ett musikinstrument kan komplettera en musik tema - rum . Det är en enorm sträcka av färger och tryck för dig och din unge för att bläddra .

Din tonårings rum kan ha en extraordinär och singular utsmyckning med rätta - plockade divider ornamentik och rulltobak golvbeläggningar .

No comments:

Post a Comment