Pages

Wednesday, January 1, 2014

Den mest effektiva metoden för att göra Glas canvas tavla



Allt du behöver göra glas canvas tavla är lite kreativ energi och stillhet plus , naturligtvis , vissa saker som en ren bit av glas ( storlek 8x8 " är tillräckligt för de första klockorna ) , glas liners , färger , penslar , spik glans remover , och en känslig bit av material . du behöver inte besvära dig i att samla dessa saker . de är alla med i Canvas tavla Kit , som är så effektivt tillgängliga i branschen idag . Faktum innan de köper ett glas canvas tavla pack , du 'll måste välja vilka nyanser är du redo att använda för att göra ditt glas canvas tavla . Förutsatt att du är en första klocka måste du välja vattenbaserad färg och få elever enheten . vattenbaserade färger , som kontrasterade med oljebaserade målarfärger , är enklare att hantera.



tavlor



Grundläggande steg för att göra en Glass Canvas tavla

1 . I kölvattnet av att få lite av glas och duken tavla paketet , rengöra glaset för att få en jämn yta .

2 . I händelse av att du inte är inställda på spisen bota din slutfört processen med canvas tavla så behöver du slags obehaglig yta . Som slutar i en ugn kan hjälpa oljefärger torr och följer bättre totala färgerna har en tendens att lossna eller chip bort . Detta kan motverkas genom att rugga upp ytan lite med våt eller torr sandpapper . Grov ytan på detta sätt kommer att hjälpa färgen följa bättre och varar längre .

3 . Markera ett exempel som har tydliga ritningar med minst tänkbara böjar och spetsiga hörn .

4 . Följ exemplet på en bit papper som är den exakta omfattningen av glasbiten . Exemplet borde dras exakt på insidan med inte mindre än 1 eller 1-1/2 inches kanten på alla sidor .

5 . Håll glaset på den utformad bit papper uträtning dem felfritt .

6 . Gör diagram över exemplet på glaset med hjälp av glas liner . Använd mörka glas liner för största tydlighet . Dessa utkanten hjälpa till att hålla de våta nyanser i dem och avstå från att spilla av färgerna .

7 . Medan efterbehandling alla dessa, vara uppmärksam så att inte botch exemplet. Om man antar att , ändå , det händer , svabba smort delen med bomull - duniga dunked in spik glans remover och torka bort med lite material .

8 . Låt exempel att försvinna . Det kan ta någonstans mellan 2 och 5 timmar att få helt torkat . Det kan likaledes blåsa torkas för att stimulera förfarandet .

9 . Trots använda färgerna för att fylla som en del av exemplet med enkelriktadstroke . Avstå från att ta för mycket färg eller spilla det . Alla hörn eller en del som inte är målad kan ses från motsatta sidan genom att lyfta upp glaset. Var uppmärksam så att inte hålla glaset vertikalt för att avstå från dribbling bort färgerna .

10 . Om man antar att eventuella luftfickorgörs i nyanser medan canvas tavla , sedan punktera dem med nål eller ett stift . De kan dessutom vara ömt borstas mot de ramar som utför dem ur borrar och därefter torka bort dem med spik glans remover .

11 . Avstå från att tillämpa två covers av färg i någon del av exemplet .

12 . Tillåt duken tavla torka i minst 24 timmar .

13 . Efter duken tavla har torkat , lägg den i en isig spis . Ställ ugnen till 160 ° C ( 325F ) . Den punkt när temperaturen uppnår 160c , tid det under 40 minuter. Stäng av spisen och tillåta den att svalna . När kaminen är sval , evakuera Glass Canvas tavla .

14 . Å andra sidan , kan du låta duken tavla lufttorka just genom att inte Klin avsluta det .

15 . Du kan använda punkter , glitter och paljetter i den våta färgen innan den torkar för att förbättra canvas tavla .

Inte bara skisser , detta system , med små förändringar , skulle kunna användas för att göra en målad fläck fönsterglas eller spegel . Du kan även göra glas canvas tavla Välkommen kort och använda den på någon exceptionell händelse artgeist.se .

No comments:

Post a Comment