Pages

Wednesday, December 25, 2013

Guide till Perfect Tavlor Konst



Plocka det bästa kvalitet Paint

Vi räknar med att måla vi tillämpar kommer våra hem för att ge långa administration . Re tavlor Konst är inte något vi hoppa på chansen att göra med jämna mellanrum . I alla fall om man antar att vi plockar stycket färg , är att det som vi konfrontera . I grund och botten behöver vi en färg som kommer att hålla sin skugga , hålla en suverän glans eller lyster , fortsätta ganska länge och var inte svårt att tillämpa .

Shade . I spåren av kurs på alla former av besvär att välja rätt nyans planen , vi räknar med att färgen kommer att stanna exakt färg . Färgerna bättre kvalitet har längre skugga underhåll .

Shine . Vi behöver graden av glans i färg för att hålla. Alla utanför målar förlora en del av sin glans efter ett tag , men en del förlorar det undantagsvis inte långt efter rekvisition . De bästa färgerna håller en onormal mängd av sin glans .

Long Life . Några färger börjar visa deras ålder inne månader . Andra får det senaste ett år eller två . Centret körningen håller upp till fem år . I varje fall måste vi bättre än , så vi söker efter sju till 10 år , eller betydligt mer mellan repaints . Du får precis som med högsta kvalitet färger .

Enkelhet i Ansökan . Det finns inte mycket fokus plocka färg med alla ovanstående egenskaper om man antar att det är svårt att arbeta med . Än en gång , kvalitet färger är mest enkel att tillämpa .

I synopsis , förutsatt att du väljer din färg medvetet , att noga beakta de fyra principen fokuserar ovan , kan du inte motstå möjligheten att söka efter det bästa du kan hantera .

Bered jobbet ordentligt

Den punkt då tavlor Konst ditt hem , försöka komma ihåg att ett alternativt sätt är det längsta avståndet mellan två inriktningar . I händelse av att du håller tillbaka på beredskap , kommer du att förstöra ockupationen och kommer inte att få den bästa aktning från din satsning .
tavlor


Dessutom tavlor Konst ditt hus är en spekulation . Exceptionell planering talar till något i stil med 80 för varje öre av anställningen . En stor del av detta är din egen prestation. Minns också att när du har slutfört tavlor Konst , är det viktigaste någon ser färgen . Oavsett hur enastående din gipsskivor funktion eller träslöjd , i händelse av att du inte får färdiga ytor passande , och applicera färgen på ett effektivt sätt , har du en mindre än välsmakande effekt .

Applicera Paint Korrekt

" I händelse av att allt annat Fizzles , läsa riktlinjer. " Det är en enastående person bland de mest kända skämt i tavlor Konst verksamheten . Vi verkar för att göra upp våra egna speciella personligheter om hur man ansöker färgen och efteråt fel någon men själva om arbetet visar sig på allvar . Till råga på allt annat , färgtillverkarnascertifieringar är ogiltiga förutsatt att du inte spelar någon roll färgen effektivt .

No comments:

Post a Comment